Інгредієнти для приготування: Овочева супова заправка
- морква - 1 кг,
- цибуля - 1 кг,
- болгарський перець - 1 кг,
- помідори - 1 кг,
- кріп і петрушка - 300 г,
- кам'яна сіль - 500-700 г.
Як приготувати Овочева супова заправка
- Всі овочі почистіть. Цибулю і перець дрібно наріжте, помідори наріжте крупнішими часточками, моркву натріть на тертці, зелень подрібніть.
- Овочі акуратно змішайте і посоліть.
- Банки вимийте гарячою водою, витріть насухо. Викладіть заправку в банки разом з соком що утворився, злегка трамбуючи. Банки закупорте кришками. Зберігайте в прохолодному місці.
Ця солона овочева заправка – справжнє джерело вітамінів на зиму! Її можна додавати не тільки в суп, а й у другі страви замість солі. Таким чином, в холодну пору року овочі і зелень будуть у вас завжди під рукою. За бажанням, в заправку можна додати селеру і перець чилі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Варення з груші з маком
-
Варення зі шкірки кавуна
-
Консервоване виноградне листя
-
Компот з аґрусу “Мохіто”
-
Гарбузово-апельсинове варення