camcumgirls
Овочева супова заправка

Овочева супова заправка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Овочева супова заправка

  • морква - 1 кг,
  • цибуля - 1 кг,
  • болгарський перець - 1 кг,
  • помідори - 1 кг,
  • кріп і петрушка - 300 г,
  • кам'яна сіль - 500-700 г.

Як приготувати Овочева супова заправка

  1. Всі овочі почистіть. Цибулю і перець дрібно наріжте, помідори наріжте крупнішими часточками, моркву натріть на тертці, зелень подрібніть.
  2. Овочі акуратно змішайте і посоліть.
  3. Банки вимийте гарячою водою, витріть насухо. Викладіть заправку в банки разом з соком що утворився, злегка трамбуючи. Банки закупорте кришками. Зберігайте в прохолодному місці.

Ця солона овочева заправка – справжнє джерело вітамінів на зиму! Її можна додавати не тільки в суп, а й у другі страви замість солі. Таким чином, в холодну пору року овочі і зелень будуть у вас завжди під рукою. За бажанням, в заправку можна додати селеру і перець чилі. 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал