camcumgirls
Овочева запіканка

Овочева запіканка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Овочева запіканка

  • цвітна капуста (заморожена) - 700 г,
  • морква - 2 шт.,
  • зелений горошок (заморожений) - 120 г,
  • болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
  • яйця - 4-5 шт.,
  • сир - 150 г,
  • борошно - 3 ст. ложки,
  • сіль і духмяний перець за смаком.

Як приготувати Овочева запіканка

  1. Моркву очистіть і зваріть в підсоленій киплячій воді 4 хвилини, додайте капусту і готуйте ще 4 хвилини.
  2. Заморожений горошок розморозьте в друшляку. Бланшовані овочі відкиньте на друшляк, дрібно поріжте.
  3. Білки відокремити від жовтків і збийте в міцну піну з дрібкою солі. В іншому посуді збийте жовтки, посоліть, поперчіть.
  4. Овочі залийте жовткова масою, додайте борошно і 2/3 тертого сиру. Акуратно вмішайте збиті білки.
  5. Овочеву масу викладіть у змащену олією і посипану сухарями форму. Посипте сиром.
  6. Запікайте в нагрітій до 180 °C духовці 45 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал