Інгредієнти для приготування: Овочева запіканка
- цвітна капуста (заморожена) - 700 г,
- морква - 2 шт.,
- зелений горошок (заморожений) - 120 г,
- болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
- яйця - 4-5 шт.,
- сир - 150 г,
- борошно - 3 ст. ложки,
- сіль і духмяний перець за смаком.
Як приготувати Овочева запіканка
- Моркву очистіть і зваріть в підсоленій киплячій воді 4 хвилини, додайте капусту і готуйте ще 4 хвилини.
- Заморожений горошок розморозьте в друшляку. Бланшовані овочі відкиньте на друшляк, дрібно поріжте.
- Білки відокремити від жовтків і збийте в міцну піну з дрібкою солі. В іншому посуді збийте жовтки, посоліть, поперчіть.
- Овочі залийте жовткова масою, додайте борошно і 2/3 тертого сиру. Акуратно вмішайте збиті білки.
- Овочеву масу викладіть у змащену олією і посипану сухарями форму. Посипте сиром.
- Запікайте в нагрітій до 180 °C духовці 45 хвилин.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Овочева запіканка
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
А що робити зі збитою піною?????????????????????????