Овочеве рагу з м’ясом

Овочеве рагу з м’ясом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Овочеве рагу з м’ясом

  • свинина (шия) - 300 г,
  • цукіні - 1 шт.,
  • баклажан - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • помідори - 1-2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 3-4 зубці,
  • томатна паста - 2 ст. ложки,
  • винний оцет (червоний) - 1 ст. ложка,
  • цукор (або мед) - 1-2 ч. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі за смаком.

Як приготувати Овочеве рагу з м’ясом

  1. Мясо наріжте дрібними кубиками. Овочі також наріжте дрібними кубиками приблизно однакового розміру.
  2. У мультиварці, на режимі “випічка” з відкритою кришкою обсмажте свинину, періодично помішуючи.
  3. На свинину викладіть нарізані овочі, перемішайте, трохи потушкуйте і переведіть мультиварку в режим “тушкування” (час – 1 година).
  4. Приблизно через 30 хвилин перевірте овочі – вони повинні дати сік. Якщо рідини мало, додайте трохи кип’яченої води. Додайте томатну пасту, сіль, перець, оцет, цукор і хмелі-сунелі, тушкуйте до готовності.
  5. Коли овочі і м’ясо вже готові, часник очистіть і подрібніть, додайте в рагу. Перемішайте і вимкніть.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Овочеве рагу з м’ясом

  1. Я готую таке рагу с курятиною, теж смачно виходить. Але треба враховувати, що курятина готується швидше і потребує меншої температури. Щоб страва виглядала не тільки смачно, но ще й красиво, рекомендую наприкінці додати зелень: кроп, базилік та петрушку. Взагалі це одна з найулюбленіших страв в нашій родині: подобається і дочці, і сину, і чоловіку. Швидко, смачно, красиво!

  2. Це одна з найпопулярніших страв у нашій сім’ї. Чоловік любить коли я до цього рецептику ще додаю баклажани та базилік. Бізилік кладу вже у тарілку до готової страви. Замість томатної пасти я використовую домашній томатний сік та роблю зажарку із ним та цибулею. Пробували зробити з курятиною, але зі свининою виходить смачніше!

  3. Дякую! Смачно! Чесно скажу пропорцій не дотримувався, все кидав “на око”. Головне послідовність. Цукіні не знайшов, кабачком замінив. Вилизали тарілки. Низько вклоняюсь за рецепти рідною мовою.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал