Овочеве рагу з м’ясом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Овочеве рагу з м’ясом
- свинина (шия) - 300 г,
- цукіні - 1 шт.,
- баклажан - 1 шт.,
- болгарський перець - 1 шт.,
- помідори - 1-2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 3-4 зубці,
- томатна паста - 2 ст. ложки,
- винний оцет (червоний) - 1 ст. ложка,
- цукор (або мед) - 1-2 ч. ложки,
- сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі за смаком.
Як приготувати Овочеве рагу з м’ясом
- Мясо наріжте дрібними кубиками. Овочі також наріжте дрібними кубиками приблизно однакового розміру.
- У мультиварці, на режимі “випічка” з відкритою кришкою обсмажте свинину, періодично помішуючи.
- На свинину викладіть нарізані овочі, перемішайте, трохи потушкуйте і переведіть мультиварку в режим “тушкування” (час – 1 година).
- Приблизно через 30 хвилин перевірте овочі – вони повинні дати сік. Якщо рідини мало, додайте трохи кип’яченої води. Додайте томатну пасту, сіль, перець, оцет, цукор і хмелі-сунелі, тушкуйте до готовності.
- Коли овочі і м’ясо вже готові, часник очистіть і подрібніть, додайте в рагу. Перемішайте і вимкніть.
Залишити відповідь до Анонім Скасувати відповідь
2 Відповіді до Овочеве рагу з м’ясом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я готую таке рагу с курятиною, теж смачно виходить. Але треба враховувати, що курятина готується швидше і потребує меншої температури. Щоб страва виглядала не тільки смачно, но ще й красиво, рекомендую наприкінці додати зелень: кроп, базилік та петрушку. Взагалі це одна з найулюбленіших страв в нашій родині: подобається і дочці, і сину, і чоловіку. Швидко, смачно, красиво!
Це одна з найпопулярніших страв у нашій сім’ї. Чоловік любить коли я до цього рецептику ще додаю баклажани та базилік. Бізилік кладу вже у тарілку до готової страви. Замість томатної пасти я використовую домашній томатний сік та роблю зажарку із ним та цибулею. Пробували зробити з курятиною, але зі свининою виходить смачніше!