Овочеве рагу з м’ясом

Овочеве рагу з м’ясом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Овочеве рагу з м’ясом

  • свинина (шия) - 300 г,
  • цукіні - 1 шт.,
  • баклажан - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1 шт.,
  • помідори - 1-2 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 3-4 зубці,
  • томатна паста - 2 ст. ложки,
  • винний оцет (червоний) - 1 ст. ложка,
  • цукор (або мед) - 1-2 ч. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі за смаком.

Як приготувати Овочеве рагу з м’ясом

  1. Мясо наріжте дрібними кубиками. Овочі також наріжте дрібними кубиками приблизно однакового розміру.
  2. У мультиварці, на режимі “випічка” з відкритою кришкою обсмажте свинину, періодично помішуючи.
  3. На свинину викладіть нарізані овочі, перемішайте, трохи потушкуйте і переведіть мультиварку в режим “тушкування” (час – 1 година).
  4. Приблизно через 30 хвилин перевірте овочі – вони повинні дати сік. Якщо рідини мало, додайте трохи кип’яченої води. Додайте томатну пасту, сіль, перець, оцет, цукор і хмелі-сунелі, тушкуйте до готовності.
  5. Коли овочі і м’ясо вже готові, часник очистіть і подрібніть, додайте в рагу. Перемішайте і вимкніть.
Залишити коментар

Залишити відповідь до Анонім Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Овочеве рагу з м’ясом

  1. Я готую таке рагу с курятиною, теж смачно виходить. Але треба враховувати, що курятина готується швидше і потребує меншої температури. Щоб страва виглядала не тільки смачно, но ще й красиво, рекомендую наприкінці додати зелень: кроп, базилік та петрушку. Взагалі це одна з найулюбленіших страв в нашій родині: подобається і дочці, і сину, і чоловіку. Швидко, смачно, красиво!

  2. Це одна з найпопулярніших страв у нашій сім’ї. Чоловік любить коли я до цього рецептику ще додаю баклажани та базилік. Бізилік кладу вже у тарілку до готової страви. Замість томатної пасти я використовую домашній томатний сік та роблю зажарку із ним та цибулею. Пробували зробити з курятиною, але зі свининою виходить смачніше!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал