Овочеве рагу з рисом

Овочеве рагу з рисом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Овочеве рагу з рисом

  • баклажани : 2 шт.
  • кабачок: 1 шт.
  • картопля: 3-4 шт.
  • солодкий перець: 3 шт.
  • помідори: 3 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 5 зубців
  • рис: 100 г
  • олія: 1/4 склянки
  • овочевий бульйон (або вода) : 1,5 склянки
  • зелень, сіль і паприка: за смаком

Як приготувати Овочеве рагу з рисом

Готуємо так:

  1. Рис промити. Овочі помити, обсушити. Моркву, картоплю та кабачок почистити. Баклажани, солодкий перець і цибулю порізати кільцями. Помідори порізати невеликими дольками, а картоплю розрізати на 4-6 частин.
  2. Підготовлені овочі викласти шарами у широку посудину для тушкування. Рис викласти передостаннім шаром або за кілька шарів до верху страви. Кожен шар злегка посолити, за бажанням посипати паприкою. Дизайн інтер’єру будинків Львів
  3. На верхній овочевий шар викласти нечищені зубці часнику. Полити страву олією, додати бульйон чи воду,  накрити кришкою і тушкувати рагу на маленькому вогні до готовності рису.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Овочеве рагу з рисом

  1. Дуже корисна страва! Мені дуже подобається поєднання рису та овочів! Корисно.. і прекрасно для посту 🙂

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал