Овочеве рагу з рисом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Овочеве рагу з рисом
- баклажани : 2 шт.
- кабачок: 1 шт.
- картопля: 3-4 шт.
- солодкий перець: 3 шт.
- помідори: 3 шт.
- цибуля: 1 шт.
- часник: 5 зубців
- рис: 100 г
- олія: 1/4 склянки
- овочевий бульйон (або вода) : 1,5 склянки
- зелень, сіль і паприка: за смаком
Як приготувати Овочеве рагу з рисом
Готуємо так:
- Рис промити. Овочі помити, обсушити. Моркву, картоплю та кабачок почистити. Баклажани, солодкий перець і цибулю порізати кільцями. Помідори порізати невеликими дольками, а картоплю розрізати на 4-6 частин.
- Підготовлені овочі викласти шарами у широку посудину для тушкування. Рис викласти передостаннім шаром або за кілька шарів до верху страви. Кожен шар злегка посолити, за бажанням посипати паприкою. Дизайн інтер’єру будинків Львів
- На верхній овочевий шар викласти нечищені зубці часнику. Полити страву олією, додати бульйон чи воду, накрити кришкою і тушкувати рагу на маленькому вогні до готовності рису.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Овочеве рагу з рисом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже корисна страва! Мені дуже подобається поєднання рису та овочів! Корисно.. і прекрасно для посту 🙂