camcumgirls
Овочевий салат з квасолею

Овочевий салат з квасолею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Овочевий салат з квасолею

  • квасоля (біла) - 3 склянки,
  • морква - 1 кг,
  • болгарський перець - 1 кг,
  • помідори - 2 кг,
  • сіль - 2,5 ст. ложки,
  • цукор - 200 г,
  • олія - 1 склянка,
  • оцет (9 %) - 70 мл.

Як приготувати Овочевий салат з квасолею

  1. Квасолю відваріть до готовності.
  2. Моркву очистіть, відваріть до напівготовності і наріжте кубиками.
  3. Перець наріжте соломкою.
  4. Помідори очистіть і поріжте кубиками.
  5. Перець і помідори змішайте, додайте цукор, сіль, олію і закип’ятіть. Додайте інші продукти і тушкуйте 15 хвилин. Наприкінці додайте оцет і закип’ятіть.
  6. Розкладіть салат по стерилізованих банках і закатайте стерилізованими кришками.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал