Овочевий суп з селерою

Овочевий суп з селерою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Овочевий суп з селерою

  • стебла селери - 350 г,
  • цибуля - 350 г,
  • морква - 350 г,
  • болгарський перець - 350 г,
  • помідори - 350 г,
  • капуста - 150 г,
  • часник, імбир, зелень - за смаком,
  • сіль, мелений чорний перець, шафран, каррі, куркума - за смаком.

Як приготувати Овочевий суп з селерою

  1. Овочі помийте, почистіть, наріжте дрібними кубиками.

  2. Складіть нарізані овочі в каструлю мультиварки, додайте спеції, перемішайте, залийте водою до позначки 1,8 л. Готуйте в режимі тушкування 1 годину, потім залиште в режимі підігрів на 30 хвилин.

  3. Перед подачею додайте в суп сіль, подрібнений часник, імбир і свіжу зелень.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал