camcumgirls
Овочевий суп зі зеленим горошком

Овочевий суп зі зеленим горошком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Овочевий суп зі зеленим горошком

  • Філе ягняти: 300 г.
  • картопля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • болгарський перець - 1/3 шт.,
  • печериці - 2-3 шт.,
  • зелений горошок - 1 склянка,
  • часник - 1 зубчик,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • цедра лайма, сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком.

Як приготувати Овочевий суп зі зеленим горошком

  1. Почистіть і поріжте картоплю, додайте в каструлю з водою і поставте на вогонь щоб закипіла.
  2. Моркву поріжте кружечками, перець – кубиками. Овочі підсмажте на олії і додайте в каструлю.
  3. Через 5 хвилин додайте в суп зелений горошок, ще через 5-7 хвилин – порізані дольками шампіньйони.
  4. Додайте в суп соєвий соус, кілька шматочків цедри лайма і розрізаний навпіл зубчик часнику. Посоліть і поперчіть за смаком. Наприкінці варіння додайте зелень.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал