
Овочевий суп зі зеленим горошком
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Інгредієнти для приготування: Овочевий суп зі зеленим горошком
- Філе ягняти: 300 г.
- картопля - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- болгарський перець - 1/3 шт.,
- печериці - 2-3 шт.,
- зелений горошок - 1 склянка,
- часник - 1 зубчик,
- олія - 2 ст. ложки,
- соєвий соус - 2 ст. ложки,
- цедра лайма, сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком.
Як приготувати Овочевий суп зі зеленим горошком
- Почистіть і поріжте картоплю, додайте в каструлю з водою і поставте на вогонь щоб закипіла.
- Моркву поріжте кружечками, перець – кубиками. Овочі підсмажте на олії і додайте в каструлю.
- Через 5 хвилин додайте в суп зелений горошок, ще через 5-7 хвилин – порізані дольками шампіньйони.
- Додайте в суп соєвий соус, кілька шматочків цедри лайма і розрізаний навпіл зубчик часнику. Посоліть і поперчіть за смаком. Наприкінці варіння додайте зелень.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Великодні яйця в «хустинках»
-
Салат з грибами
-
Курка в сметанно-гірчичному соусі
-
Закуска міні-кексики з оливками
-
Салат з моцарелли «Веселка»