Овочі, запечені в духовці

Овочі, запечені в духовці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Овочі, запечені в духовці

  • помідори (великі) - 3 шт.,
  • гарбуз - 700 г,
  • корінь селери - 350 г,
  • часник - 5 зубців,
  • розмарин і чебрець (подрібнені) - 1 десертна ложка,
  • груба морська сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • оливкова олія для запікання.

Як приготувати Овочі, запечені в духовці

  1. Гарбуз, селеру і часник очистіть. Всі овочі поріжте великими шматочками.
  2. Викладіть овочі шарами в глибоке деко, пересипаючи травами, сіллю і перцем, збризніть оливковою олією.
  3. Запікайте овочі в розігрітій до 220 °С духовці 30-40 хвилин, поки вони не стануть м’якими і золотистими. Подавайте овочі з легким майонезом.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал