
Овочі, запечені в духовці
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Овочі, запечені в духовці
- помідори (великі) - 3 шт.,
- гарбуз - 700 г,
- корінь селери - 350 г,
- часник - 5 зубців,
- розмарин і чебрець (подрібнені) - 1 десертна ложка,
- груба морська сіль і чорний мелений перець за смаком,
- оливкова олія для запікання.
Як приготувати Овочі, запечені в духовці
- Гарбуз, селеру і часник очистіть. Всі овочі поріжте великими шматочками.
- Викладіть овочі шарами в глибоке деко, пересипаючи травами, сіллю і перцем, збризніть оливковою олією.
- Запікайте овочі в розігрітій до 220 °С духовці 30-40 хвилин, поки вони не стануть м’якими і золотистими. Подавайте овочі з легким майонезом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Булгур зі шпинатом та баклажанами
-
Закуска фаршировані шампіньйони
-
Гарнір макаронні “котлети”
-
Картопляна запіканка з грибами, броколі і беконом
-
Запечений болгарський перець “чушка бюрек”