Пампушки з шоколадним кремом

Пампушки з шоколадним кремом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Пампушки з шоколадним кремом

  • Для тіста:
  • борошно - 2-2,5 склянки,
  • вершкове масло - 60 г,
  • тепле молоко - 1 склянка,
  • сухі дріжджі - 6 г,
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • яєчні жовтки - 3 шт.,
  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка,
  • сіль - 0,5 ч. ложки,
  • цукрова пудра - для посипання,
  • рослинна олія - для смаження.
  • Для начинки:
  • шоколад (молочний або чорний) - 150 г,
  • маршмеллоу - 50 г.

Як приготувати Пампушки з шоколадним кремом

  1. Дріжджі розчиніть в ¾ склянки теплого молока, додайте ¾ склянки борошна, перемішайте і залиште на 30 хвилин.

  2. Змішайте решту молока, цукор, сіль, жовтки, ваніль і тісто до однорідності. Додайте ½ склянки борошна, перемішайте. Додайте масло, перемішайте до однорідності. Потроху, перемішуючи, додайте решту борошна. Женские сумки Львов

  3. Оберніть тісто плівкою і покладіть в холодильник мінімум на 2 години.

  4. Розкачайте тісто на присипаному борошном столі в пласт товщиною 6 мм. За допомогою склянки виріжте кружечки.

  5. У центр кожного кружечка покладіть по квадратику шоколаду і по 2 невеликих шматочки маршмеллоу.

  6. Прикрийте іншим кружечком, злегка притисніть і защепіть краї. Дайте підійти 10 хвилин.

  7. Смажте у великій кількості розігрітої олії на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

  8. Посипте цукровою пудрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал