Панакота  з ягодами

Панакота з ягодами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Панакота з ягодами

  • вершки 35 % -250 мл
  • цукор -4 ст. ложки
  • желатин -10 г
  • ягоди -10 г

Як приготувати Панакота з ягодами

Готуємо так:

  1. Желатин замочити в невеликій кількості води (приблизно 3 ст. ложки), дати набрякнути 2. Вершки налити в ківш, нагріти, додати цукор і розмішати. Желатин додати в вершки і все добре перемішати до розчинення желатину. Розлити вершкову суміш по формочках, остудити і поставити в холодильник до загусання.
  2. Ягоду подрібнити в пюре блендером. Викласти ягідне пюре у формочки до вершкової суміші та поставити в холодильник на 20-30 хв.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Панакота з ягодами

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал