Панакота з ягодами
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Панакота з ягодами
- вершки 35 % -250 мл
- цукор -4 ст. ложки
- желатин -10 г
- ягоди -10 г
Як приготувати Панакота з ягодами
Готуємо так:
- Желатин замочити в невеликій кількості води (приблизно 3 ст. ложки), дати набрякнути 2. Вершки налити в ківш, нагріти, додати цукор і розмішати. Желатин додати в вершки і все добре перемішати до розчинення желатину. Розлити вершкову суміш по формочках, остудити і поставити в холодильник до загусання.
- Ягоду подрібнити в пюре блендером. Викласти ягідне пюре у формочки до вершкової суміші та поставити в холодильник на 20-30 хв.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Панакота з ягодами
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
А можна замінити вершки сметаною?
Так, можна