
Парфе вершковий десерт
Опубліковано 29/03/2013
Парфе (з французької Parfait – бездоганний, прекрасний) – холодний десерт, який готують з вершків, збитих з цукром і ваніллю, а потім заморожених в металевій формі.
Іноді в парфе додають збиті яйця. Спочатку парфе було стравою лише французької кухні. Зараз, крім французького парфе кулінари використовують рецепти американського парфе, у яке додають морозиво та інші інгредієнти. У якості ароматизаторів для парфе використовують каву, какао, тертий шоколад, фруктові пюре або соки. Купити міжкімнатні двері Львів
Найпоширеніший спосіб подачі парфе – у склянці, у вигляді кольорових шарів.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
-
Аранчіні
-
Гратен
-
Лимончелло італійський лікер
-
Пармезан
-
Каперси