Пасха сирна з маком

Пасха сирна з маком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Пасха сирна з маком

  • желатин: 10 г
  • кисломолочний сир: 400г
  • цукор: 200г
  • вершки 35% : 300мл
  • ванілін: дрібка
  • Для начинки
  • мак: 300 г.
  • молоко: 120 г
  • цукор: 150 г

Як приготувати Пасха сирна з маком

Готуємо так:

1. Желатин замочити, розтопити на водяній бані, охолодити до кімнатної температури.  Сир поєднати з цукром і ваніліном, влити желатин. Додати збиті вершки, перемішати до однорідності.

2. Мак потовкти в ступі або перекрутити в м’ясорубці, залити молоком, покласти цукор. Перемішати, підігріти, залишити на 30 хвилин.

3. Викласти сир у форму-піраміду для пасок по краях. В середину покласти макову начинку, докласти залишок сиру. Поставити паску в холодильник застигати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал