
Пасха сирна з маком
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Пасха сирна з маком
- желатин: 10 г
- кисломолочний сир: 400г
- цукор: 200г
- вершки 35% : 300мл
- ванілін: дрібка
- Для начинки
- мак: 300 г.
- молоко: 120 г
- цукор: 150 г
Як приготувати Пасха сирна з маком
Готуємо так:
1. Желатин замочити, розтопити на водяній бані, охолодити до кімнатної температури. Сир поєднати з цукром і ваніліном, влити желатин. Додати збиті вершки, перемішати до однорідності.
2. Мак потовкти в ступі або перекрутити в м’ясорубці, залити молоком, покласти цукор. Перемішати, підігріти, залишити на 30 хвилин.
3. Викласти сир у форму-піраміду для пасок по краях. В середину покласти макову начинку, докласти залишок сиру. Поставити паску в холодильник застигати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Курячий рулет «Мармуровий»
-
Бабка пасхальна з цукатами
-
Печиво “Писанки від Пасхального кролика”
-
Гостра закуска з чорносливу та бекону
-
Пасхальний вінок