camcumgirls
Пасхальні кекси у яєчній шкарлупі

Пасхальні кекси у яєчній шкарлупі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Пасхальні кекси у яєчній шкарлупі

  • шкарлупки від яєць: 10-15 шт.
  • будь-яке тісто для кексів

Як приготувати Пасхальні кекси у яєчній шкарлупі

Готуємо так:

Підготувати завчасно шкарлупки: добре вимити яйця, зробити отвір з тупої сторони, вилити вміст, промити шкарлупки всередині та висушити. Щоб шкарлупки не переверталися, їх потрібно ставити у сіль – насипати солі у деко або ж у невеличкі глибокі тарілочки чи формочки і повставляти у неї шкарлупки, наповнити їх тістом (приблизно на дві третини) і поставити випікатися при відповідній до рецепта тіста температурі. Готові кексики викласти у кошичок чи глибоку тарілку, прикрасити за смаком. Можна змастити помадкою. а можна подавати взагалі прямо у шкарлупці, щоб гості самі почистили. Вони будуть дуже здивовані, коли побачать  під шкарлупою кекси!

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал