Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями

Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями

  • м'ясний фарш (свинина + яловичина) - 1 кг,
  • копчена грудинка - 100 г,
  • яйця - 5 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • м'якоть білого хліба - 2 скибочки,
  • молоко - 5 ст. ложок,
  • сіль, мелений мускатний горіх і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями

  1. Грудинку поріжте кубиками та обсмажте 5 хвилин. Додайте порізану кубиками цибулю, доведіть до прозорості, додайте подрібнену зелень петрушки. Охолодіть.

  2. Фарш  ретельно вимішайте із замоченим у молоці хлібом, прянощами і 1 яйцем. Посоліть за смаком. Додайте у фарш охолоджену піджарку, перемішайте.

  3. Форму для випікання застеліть фольгою і викладіть в неї частину фаршу. Детские ковры

  4. Зваріть 4 яйця, очистіть від шкаралупи і вкладіть їх у фарш (цілком). Зверху викладіть фарш.

  5. Помістіть рулет в розігріту духовку і випікайте до готовності (приблизно 35 хвилин).

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями

  1. Таким чином можна робити котлетки, але в середину класти яйця перепілок 🙂

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал