
Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями
- м'ясний фарш (свинина + яловичина) - 1 кг,
- копчена грудинка - 100 г,
- яйця - 5 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- зелень петрушки - 1 пучок,
- м'якоть білого хліба - 2 скибочки,
- молоко - 5 ст. ложок,
- сіль, мелений мускатний горіх і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями
-
Грудинку поріжте кубиками та обсмажте 5 хвилин. Додайте порізану кубиками цибулю, доведіть до прозорості, додайте подрібнену зелень петрушки. Охолодіть.
-
Фарш ретельно вимішайте із замоченим у молоці хлібом, прянощами і 1 яйцем. Посоліть за смаком. Додайте у фарш охолоджену піджарку, перемішайте.
-
Форму для випікання застеліть фольгою і викладіть в неї частину фаршу. Детские ковры
-
Зваріть 4 яйця, очистіть від шкаралупи і вкладіть їх у фарш (цілком). Зверху викладіть фарш.
-
Помістіть рулет в розігріту духовку і випікайте до готовності (приблизно 35 хвилин).
Залишити відповідь
3 Відповіді до Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Супер!)))Обов’язково спробую приготувати цей рулет до Великодніх свят.
разрезик получился на славу
Таким чином можна робити котлетки, але в середину класти яйця перепілок 🙂