Паштет-рулет

Паштет-рулет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Паштет-рулет

  • печінка індича: 500 г
  • масло: 200 г
  • маргарин: 100 г
  • цибуля: 2 шт.
  • морква: 1 шт.
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Паштет-рулет

Готуємо так:

1. Печінку помити і обсушити. Моркву і цибулю почистити і нарізати великими шматочками. Маргарин теж нарізати великими кубиками. Скласти все в каструльку і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин. Тушковані продукти охолодити і змолоти на м’ясорубці або подрібнити у блендері в однорідну масу. Посолити і поперчити за смаком і ретельно перемішати.

2. Викласти масу рівним шаром товщиною 1 см на харчову плівку. Поверх тонко настругати охолоджене вершкове масло і рівномірно розподілити його по всій поверхні паштету. За допомогою харчової плівки згорнути рулет і покласти його в холодильник на кілька годин. Перед подачею до столу порізати рулет на шматочки. Товари для птахів

* Тушкуючи печінку з овочами, не потрібно додавати ні солі, ні води – розтопленого маргарину і рідини, яка стікатиме з печінки, цілком достатньо для тушкування. Однак якщо наприкінці готування вся рідина таки википить, можна додати зовсім небагато (2-3 столових ложки) води.

* Масло найзручніше стругати ножем для чистки овочів

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Паштет-рулет

  1. выглядит аппетитно,хочу приготовить,но вместо масла струганного добавлю сливочный сыр-потому,что я его люблю:)

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал