Паштет з індика

Паштет з індика

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10
Час приготування: 100 min

Інгредієнти для приготування: Паштет з індика

  • філе індика: 1 кг
  • шинка: 100 г.
  • бекон: 200 г.
  • вершки: 100 мл
  • мигдаль: 1/2 склянки
  • мелений кардамон : 1/2 ч. ложки
  • дрібка мускатного горіха, сіль та перець за смаком

Як приготувати Паштет з індика

Готуємо так:

  1. М’ясо змолоти на м’ясорубці два рази, тоді перетерти фарш через дрібне сито. Додати до фаршу вершки і збити блендером чи міксером. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і кардамон.
  2. Шинку нарізати дрібними кубиками, мигдаль подрібнити й змішати їх з фаршем. Бекон порізати тоненькими шматочками.
  3. Форму для запікання застелити пергаментним папером, викласти дно і стінки форми шматочками бекону й заповини форму фаршем. Випікати паштет 40 хвилин при температурі 180°С. Опісля охолодити і поставити в холодильник на 1-2 години.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал