Паштет з індика
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
10
Час приготування:
100 min
Інгредієнти для приготування: Паштет з індика
- філе індика: 1 кг
- шинка: 100 г.
- бекон: 200 г.
- вершки: 100 мл
- мигдаль: 1/2 склянки
- мелений кардамон : 1/2 ч. ложки
- дрібка мускатного горіха, сіль та перець за смаком
Як приготувати Паштет з індика
Готуємо так:
- М’ясо змолоти на м’ясорубці два рази, тоді перетерти фарш через дрібне сито. Додати до фаршу вершки і збити блендером чи міксером. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх і кардамон.
- Шинку нарізати дрібними кубиками, мигдаль подрібнити й змішати їх з фаршем. Бекон порізати тоненькими шматочками.
- Форму для запікання застелити пергаментним папером, викласти дно і стінки форми шматочками бекону й заповини форму фаршем. Випікати паштет 40 хвилин при температурі 180°С. Опісля охолодити і поставити в холодильник на 1-2 години.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска конвертики з сиром та оливками
-
Фаршировані яйця “Новорічні”
-
Кексики з цвітної капусти
-
Рибні оладки
-
Сирні кубики в паніровці. Кулінарний рецепт