Паштет з копченої скумбрії і горіхів

Паштет з копченої скумбрії і горіхів

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Паштет з копченої скумбрії і горіхів

  • скумбрія копчена - 200 г,
  • грецькі горіхи - 0,75 склянки,
  • сир - 200 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • майонез - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Паштет з копченої скумбрії і горіхів

  1. Горіхи очистіть і подрібніть блендером.

  2. Сир також подрібніть блендером.

  3. Скумбрію очистіть від шкіри і кісток, дрібно поріжте. Розкрутка сайтів Івано-франківськ

  4. Яйце відваріть, очистіть і натріть на дрібній тертці.

  5. З’єднайте сир, горіхи, скумбрію, яйце, майонез. Посоліть і поперчіть за смаком. Розітріть до однорідної маси.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал