Паштет з лосося

Паштет з лосося

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Паштет з лосося

  • філе лосося - 500 г,
  • морква - 1 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • вершки (15-20 % жирності) - 75 мл,
  • лимонний сік - 0,5 ст. ложки,
  • олія - для смаження,
  • сіль, чорний мелений перець, кріп - за смаком.

Як приготувати Паштет з лосося

  1. Філе лосося посоліть, запечіть в фользі при температурі 200 °С протягом 25 хвилин.

  2. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на дрібній тертці.

  3. На олії злегка обсмажте цибулю, додайте моркву, і обсмажте до м’якості моркви. Посоліть і поперчіть.

  4. Нашаткуйте кріп.

  5. Покладіть всі інгредієнти в блендер і ретельно подрібніть.

     Паштет можна зберігати в холодильнику близько тижня.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал