Паштет з телячої печінки

Паштет з телячої печінки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Паштет з телячої печінки

  • теляча печінка - 600 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • вершкове масло - 50 г,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • біле сухе вино - 100 мл,
  • вершки (жирні) - 100 мл,
  • сіль, чорний мелений перець і сушений чебрець за смаком.

Як приготувати Паштет з телячої печінки

  1. Печінку очистіть від плівок, поріжте великими шматками. Цибулю поріжте тонкими півкільцями.
  2. Розігрійте в сковороді вершкове масло та олію. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте печінку. Обсмажуйте, помішуючи, до зміни кольору. Печінку намагайтеся не пересушити, всередині вона повинна залишитися рожевою. Посипте чебрецем. Обсмажуйте близько 8 хвилин, влийте вино і випарюйте його кілька хвилин. Додайте вершки, закип’ятіть. Зніміть з вогню.
  3. Покладіть все в блендер, посоліть, поперчіть і подрібніть в пюре. Складіть в скляний або керамічний контейнер і витримуйте добу.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал