Інгредієнти для приготування: Паштет з телячої печінки
- теляча печінка - 600 г,
- цибуля - 2 шт.,
- вершкове масло - 50 г,
- оливкова олія - 2 ст. ложки,
- біле сухе вино - 100 мл,
- вершки (жирні) - 100 мл,
- сіль, чорний мелений перець і сушений чебрець за смаком.
Як приготувати Паштет з телячої печінки
- Печінку очистіть від плівок, поріжте великими шматками. Цибулю поріжте тонкими півкільцями.
- Розігрійте в сковороді вершкове масло та олію. Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте печінку. Обсмажуйте, помішуючи, до зміни кольору. Печінку намагайтеся не пересушити, всередині вона повинна залишитися рожевою. Посипте чебрецем. Обсмажуйте близько 8 хвилин, влийте вино і випарюйте його кілька хвилин. Додайте вершки, закип’ятіть. Зніміть з вогню.
- Покладіть все в блендер, посоліть, поперчіть і подрібніть в пюре. Складіть в скляний або керамічний контейнер і витримуйте добу.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Новорічна закуска “Я подарую тобі зірку”
- Закусочний «Наполеон» з фореллю і вершковим сиром
- Закуска цибулеві колечка в клярі
- Піца з овочами
- Заливне «Великоднє»