Паштет з цукіні

Паштет з цукіні

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Паштет з цукіні

  • цукіні - 300 г,
  • вершковий сир (Філадельфія) - 100 г,
  • сир - 100 г,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • сіль, прованські трави, свіжа зелень і часник - за смаком.

Як приготувати Паштет з цукіні

  1. Цукіні поріжте кружечками завтовшки 5-7 мм. Складіть в миску і змішайте з сіллю, прованськими травами та оливковою олією. Залиште на півгодини.

  2. Деко вистеліть папером і викладіть цукіні. Запікайте в розігрітій духовці 15-20 хвилин.

  3. Трохи остиглі цукіні перекладіть в чашу блендера, додайте часник і зелень і збийте до однорідного стану.

  4. Додайте вершковий сир і домашній сир, збийте.

  5. Подавайте з м’ясом або хлібом, прикрасивши за бажанням.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал