Паска-морозиво

Паска-морозиво

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 200 min

Якщо ви не любите кисломолочний сир, спробуйте такий оригінальний десерт – паску з морозива! Впевнена, вона прийдеться вам до смаку. А діти точно будуть у захваті!

Інгредієнти для приготування: Паска-морозиво

  • вершки жирністю 35% -1 л,
  • апельсинові цукати -100 г,
  • цукор -100 г,
  • білки - 8 шт.,
  • рідкий мед -200 г,
  • суміш різних горіхів - 200 г,
  • родзинки -100 г.

Як приготувати Паска-морозиво

Готуємо так:
1. Горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити. Цукати і родзинки замочити в гарячій воді на 10 хв. Потім обсушити.
2. Холодні вершки збити в міцну піну. Поставити у холодильник. Білки збити з 30 г цукру в густу піну.
3. Розігріти мед з рештою цукру, нагрівати до розчинення цукру. Влити цю масу у збиті білки, постійно помішуючи. Вимішувати, доки суміш не охолоне (близько 12-15 хв.).
4. Продовжуючи розмішувати, додати збиті вершки, потім горіхи, родзинки і цукати.
5. Порційні формочки чи одну форму для паски застелити фольгою, розкласти масу і поставити у морозильну камеру на 2-3 години.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал