Паска-морозиво
Якщо ви не любите кисломолочний сир, спробуйте такий оригінальний десерт – паску з морозива! Впевнена, вона прийдеться вам до смаку. А діти точно будуть у захваті!
Інгредієнти для приготування: Паска-морозиво
- вершки жирністю 35% -1 л,
- апельсинові цукати -100 г,
- цукор -100 г,
- білки - 8 шт.,
- рідкий мед -200 г,
- суміш різних горіхів - 200 г,
- родзинки -100 г.
Як приготувати Паска-морозиво
Готуємо так:
1. Горіхи обсмажити на сухій сковороді, потім подрібнити. Цукати і родзинки замочити в гарячій воді на 10 хв. Потім обсушити.
2. Холодні вершки збити в міцну піну. Поставити у холодильник. Білки збити з 30 г цукру в густу піну.
3. Розігріти мед з рештою цукру, нагрівати до розчинення цукру. Влити цю масу у збиті білки, постійно помішуючи. Вимішувати, доки суміш не охолоне (близько 12-15 хв.).
4. Продовжуючи розмішувати, додати збиті вершки, потім горіхи, родзинки і цукати.
5. Порційні формочки чи одну форму для паски застелити фольгою, розкласти масу і поставити у морозильну камеру на 2-3 години.
- Італійський пасхальний пиріг
- Рецепт паски з цукатами
- Імбирна сирна паска зі згущеним молоком
- Рецепт великодньої плесканки
- Заварна сирна паска з родзинками та цукатами