Паска з родзинками

Паска з родзинками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: Паска з родзинками

  • Для тіста:
  • борошно - 1 кг,
  • молоко - 1,5 склянки,
  • яйця - 6 шт.,
  • вершкове масло - 300-400 г,
  • цукор - 2 склянки,
  • дріжджі - 50 г,
  • родзинки - 1 склянка,
  • ванілін - 1 пакетик,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • рослинна олія - для змащування форм,
  • різнобарвна посипка для паски.

Як приготувати Паска з родзинками

  1. Дріжджі розведіть у теплому молоці, додайте половину борошна, розмішайте, щоб не було грудок. Накрийте миску рушником, поставте в тепле місце для підйому приблизно на годину-півтори.

  2. Додайте сіль, розтерті з цукром і сіллю жовтки, ванілін, розтоплене масло, добре перемішайте. Додайте збиті в стійку піну білки і борошно, що залишилося. Поступово додаючи борошно, замісіть тісто. Чим краще вимісити тісто, тим пишнішими вийдуть паски. Поставте тісто в тепле місце для підйому. Безворсовые ковры

  3. Коли тісто удвічі збільшиться в об’ємі, додайте промиті і підсушені родзинки. Тісто перемішайте і розкладіть в змащені олією форми. Верх паски змастіть збитим жовтком. Випікайте в духовці до готовності.

  4. Приготуйте глазур. Білок збийте з цукровою пудрою і лимонним соком. Готові паски покрийте глазур’ю, прикрасьте різнобарвною посипкою.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал