Інгредієнти для приготування: Паста карбонара
- спагеті – 300 г,
- бекон – 100 г,
- 4 жовтки або 2 яйця,
- жирні вершки – 100 мл,
- твердий сир – 100 г,
- часник – 1 зубець,
- петрушка, сіль, перець.
Як приготувати Паста карбонара
- Бекон нарізати тонкими смужками або невеличкими кубиками. Часник пропустити через прес, зелень подрібнити. У сотейнику на маленькому вогні обсмажити бекон, щоб витопився жир. Додати часник, зелень, перець, перемішати.
- У мисці збити жовтки з вершками, всипати тертий сир, сіль і перець.
- Спагеті відварити у великій кількості підсоленої води (з моменту закипання варити на 1 хв. менше, ніж вказано на упаковці). Відкинути спагеті на друшляк. Коли стече вода, викласти у сотейник з обсмаженим беконом, перемішати.
- Додати до спагеті вершковий соус та ретельно перемішати.
- Зняти сотейник із пастою з вогню та відразу подавати до столу. Перед подачею пасту карбонара посипати зеленню й тертим сиром.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Капустяна запіканка
-
Спагеті з сиром і ковбасою в томатному соусі
-
Морквяний гарнір до м’яса
-
Зелена квасоля з омлетом
-
Цвітна капуста під гірчичною шубкою