camcumgirls
Паста карбонара

Паста карбонара

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Паста карбонара

  • спагеті – 300 г,
  • бекон – 100 г,
  • 4 жовтки або 2 яйця,
  • жирні вершки – 100 мл,
  • твердий сир – 100 г,
  • часник – 1 зубець,
  • петрушка, сіль, перець.

Як приготувати Паста карбонара

  1. Бекон нарізати тонкими смужками або невеличкими кубиками. Часник пропустити через прес, зелень подрібнити. У сотейнику на маленькому вогні обсмажити бекон, щоб витопився жир. Додати часник, зелень, перець, перемішати.
  2. У мисці збити жовтки з вершками, всипати тертий сир, сіль і перець.
  3. Спагеті відварити у великій кількості підсоленої води (з моменту закипання варити на 1 хв. менше, ніж вказано на упаковці). Відкинути спагеті на друшляк. Коли стече вода, викласти у  сотейник з обсмаженим беконом, перемішати.
  4. Додати до спагеті вершковий соус та ретельно перемішати.
  5. Зняти сотейник із пастою з вогню та відразу подавати до столу. Перед подачею пасту карбонара посипати зеленню й тертим сиром.
Автор рецепту: Лавринюк Раїса
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал