Паста з болгарським перцем і креветками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
35 min
Інгредієнти для приготування: Паста з болгарським перцем і креветками
- паста - 250 г,
- тигрові креветки - 200 г,
- болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
- томатний соус - 1/4 банки,
- часник - 2 зубці,
- оливкова олія - для смаження,
- зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Паста з болгарським перцем і креветками
-
Перець поріжте квадратиками.
-
У креветок відокремте голови від хвостів. Хвости почистіть, голови не викидайте.
-
На оливковій олії обсмажте часник до золотистого кольору. Часник викиньте.
-
На часниковому маслі обсмажте голови креветок, злегка притискаючи їх, щоб пустили сік. Голови креветок викиньте.
-
Додайте на сковорідку солодкий перець, томатний соус, очищені хвостики креветок і смажте до готовності. Додайте сіль і перець за смаком.
-
Пасту відваріть і викладіть на тарілку, полийте соусом, викладіть креветки. Посипте дрібно нарізаною петрушкою.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Паста з болгарським перцем і креветками
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
мммммм виглядає смачно