Паста з болгарським перцем і креветками

Паста з болгарським перцем і креветками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Паста з болгарським перцем і креветками

  • паста - 250 г,
  • тигрові креветки - 200 г,
  • болгарський перець (червоний) - 1 шт.,
  • томатний соус - 1/4 банки,
  • часник - 2 зубці,
  • оливкова олія - для смаження,
  • зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Паста з болгарським перцем і креветками

  1. Перець поріжте квадратиками.

  2. У креветок відокремте голови від хвостів. Хвости почистіть, голови не викидайте.

  3. На оливковій олії обсмажте часник до золотистого кольору. Часник викиньте.

  4. На часниковому маслі обсмажте голови креветок, злегка притискаючи їх, щоб пустили сік. Голови креветок викиньте.

  5. Додайте на сковорідку солодкий перець, томатний соус, очищені хвостики креветок і смажте до готовності. Додайте сіль і перець за смаком.

  6. Пасту відваріть і викладіть на тарілку, полийте соусом, викладіть креветки. Посипте дрібно нарізаною петрушкою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Паста з болгарським перцем і креветками

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал