Патисони “Бомбочки”

Патисони “Бомбочки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Патисони “Бомбочки”

  • патисони невеликі: 4 шт.
  • куряче м'ясо: 600 г
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 2 зубчики
  • баклажан: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • помідор: 2 шт.
  • сир тертий: 100 г.
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Патисони “Бомбочки”

Готуємо так:

1. У патисонів акуратно зрізати “кришечку” з плодоніжкою. Вибрати м’якоть з патисонів, залишивши стінки завтовшки до 1 см. З м’якоті видалити насіння, нарізати її великими кубиками та обсмажити на сковороді до рум’яної скоринки.

2. У курячий фарш додати порізані цибулю та часник. Моркву натерти, обсмажити 5 хв., змішати з фаршем. Баклажани порізати, обсмажити 5 хв. Додати до них порізані помідори, смажити ще 5 хв. Поєднати фарш з овочами. Посолити, поперчити.

3. Патисони всередині посолити і начинити їх фаршем з овочами, посипати сиром та 4. накрити зверху “кришечкою”.

4. Запікати патисони в розігрітій до 200°С духовці близько 40 хв. до готовності.

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал