Печена картопля з сальцем

Печена картопля з сальцем

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Печена картопля з сальцем

  • картопля -8 шт.
  • сало -100 г
  • сіль, перець, розмарин -за смаком

Як приготувати Печена картопля з сальцем

Готуємо так:

  1. Картоплю помити. Якщо берете молоду картоплю, то чистити не обов’язково. Якщо стару, то краще почистити. Порізати її кружечками товщиною 1 см. Натерти сіллю, перцем та розмарином.
  2. Сало порізати пластинками розміром з кружечки картоплі. Насадити на шампур, чергуючи, картоплю та сало. Пекти над вугіллям 20 хв.
Залишити коментар

Залишити відповідь до галина Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Печена картопля з сальцем

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал