Печена картопля з сальцем
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Печена картопля з сальцем
- картопля -8 шт.
- сало -100 г
- сіль, перець, розмарин -за смаком
Як приготувати Печена картопля з сальцем
Готуємо так:
- Картоплю помити. Якщо берете молоду картоплю, то чистити не обов’язково. Якщо стару, то краще почистити. Порізати її кружечками товщиною 1 см. Натерти сіллю, перцем та розмарином.
- Сало порізати пластинками розміром з кружечки картоплі. Насадити на шампур, чергуючи, картоплю та сало. Пекти над вугіллям 20 хв.
Залишити відповідь до галина Скасувати відповідь
2 Відповіді до Печена картопля з сальцем
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
а в духовц1 можна?
так, звичайно