Печеня з гарбузом

Печеня з гарбузом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Печеня з гарбузом

  • м'якоть яловичини: 500 г.
  • картопля: 5-6 шт.
  • масло вершкове : 80 г
  • морква: 2 шт.
  • гарбуз: 300 г
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • бульйон м'ясний: 300 мл
  • вино сухе червоне: 100 мл
  • лист лавровий, перець чорний мелений, сіль за смаком

Як приготувати Печеня з гарбузом

Готуємо так:

  1. Усі овочі очистити та нарізати кубиками. Обсмажити в маслі до золотистого кольору, посолити. Розігріти бульйон в каструлі, перекласти овочі.
  2. М’ясо порізати, обсмажити до золотої скоринки. Посолити, поперчити, залити вином та тушкувати 10 хв. Перекласти м’ясо в каструлю до овочів разом з залишками вина. Накрити кришкою, тушкувати 40 хв. За 10 хв. до готовності покласти лаврове листя.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал