
Печериці, фаршировані морепродуктами
Інгредієнти для приготування: Печериці, фаршировані морепродуктами
- великі печериці: 7 шт.
- філе форелі (або іншої риби) : 500 г.
- морепродукти: 300 г.
- цибулини: 2 шт.
- сіль, спеції за смаком
- часник: 3-4 зубчики
- твердий сир: 100 г.
Як приготувати Печериці, фаршировані морепродуктами
Готуємо так:
1. Печериці вимити й обсушити. У печериць акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки. Викласти капелюшки у змащену маслом форму для запікання або деко і злегка посолити їх усередині.
2. Приготувати начинку: філе промити, обсушити рушником, пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, посолити, поперчити. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, покласти часник, розрізаний на четвертинки, обсмажити до золотистої скоринки, вийняти, потім кинути розморожені і промиті морепродукти, обсмажити 5-7 хв., Посолити, зняти з вогню.
3. Капелюшки грибів спочатку нафарширувати рибним фаршем, а потім зверху викласти обсмажені морепродукти. Форму для запікання накрити фольгою і поставити в розігріту до 180-190 ° С духовку на 30-35 хв.
4. Сир натерти на середній тертці. Готові капелюшки вийняти, посипати зверху тертим сиром, накрити фольгою і поставити ще на кілька хвилин у духовку, щоб сир розплавився.
-
Сирні трюфелі
-
Чебуреки на кефірі
-
Помідори під “шубкою”
-
М’ясний рулет “Фальшивий заєць”
-
Новогодний салат-закуска «Снеговик»