Печериці, фаршировані морепродуктами

Печериці, фаршировані морепродуктами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Печериці, фаршировані морепродуктами

  • великі печериці: 7 шт.
  • філе форелі (або іншої риби) : 500 г.
  • морепродукти: 300 г.
  • цибулини: 2 шт.
  • сіль, спеції за смаком
  • часник: 3-4 зубчики
  • твердий сир: 100 г.

Як приготувати Печериці, фаршировані морепродуктами

Готуємо так:

1. Печериці вимити й обсушити. У печериць акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки. Викласти капелюшки у змащену маслом форму для запікання або деко і злегка посолити їх усередині.

2. Приготувати начинку: філе промити, обсушити рушником, пропустити через м’ясорубку разом з цибулею, посолити, поперчити. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, покласти часник, розрізаний на четвертинки, обсмажити до золотистої скоринки, вийняти, потім кинути розморожені і промиті морепродукти, обсмажити 5-7 хв., Посолити, зняти з вогню.

3. Капелюшки грибів спочатку нафарширувати рибним фаршем, а потім зверху викласти  обсмажені морепродукти. Форму для запікання накрити фольгою і поставити в розігріту до 180-190 ° С духовку на 30-35 хв.

4.  Сир натерти на середній тертці. Готові капелюшки вийняти, посипати зверху тертим сиром,  накрити фольгою і поставити ще на кілька хвилин у духовку, щоб сир розплавився.

Автор рецепту: Гудкова Тетяна, м. Черкаси
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал