
Печінка по-єгипетськи з пітою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Печінка по-єгипетськи з пітою
- яловича печінка - 500 г,
- болгарський перець - 4 шт.,
- перець чилі - 2 шт.,
- часник - 6 зубців,
- сік 1 лимона,
- оцет - 1 ч. ложка,
- цибуля - 1 шт.,
- піта - для подачі,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- рослинна олія - для смаження.
Як приготувати Печінка по-єгипетськи з пітою
-
Печінку поріжте невеликими шматочками. У сотейнику добре нагрійте рослинну олію і викладіть печінку. Обсмажте печінку не сильно, до легкого рум’янцю.
-
Перець поріжте тонкою соломкою, цибулю – півкільцями. Додайте до печінки і смажте 3 хвилини.
-
Часник пропустіть через часниковий прес, перець чилі подрібніть, додайте сіль, чорний мелений перець і все разом розітріть у ступці. Приготовану суміш додайте в печінку і смажте 2 хвилини.
-
В сковорідку додайте сік лимона і оцет, тушкуйте до готовності печінки.
-
Піту розріжте на дві частини. В кишеньку, що утворилась викладіть гарячу печінку.
Печінка по-єгипетськи з пітою смачно поєднується з овочевим салатом.
Кулінарний рецепт піти шукайте тут.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Гречана каша “Купецька”
-
Кус-кус з овочами
-
Мішечки з млинців
-
Щука “Делікатесна”
-
Запечений лосось «Пікантний»