Печінка по-єгипетськи з пітою

Печінка по-єгипетськи з пітою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Печінка по-єгипетськи з пітою

  • яловича печінка - 500 г,
  • болгарський перець - 4 шт.,
  • перець чилі - 2 шт.,
  • часник - 6 зубців,
  • сік 1 лимона,
  • оцет - 1 ч. ложка,
  • цибуля - 1 шт.,
  • піта - для подачі,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • рослинна олія - для смаження.

Як приготувати Печінка по-єгипетськи з пітою

  1. Печінку поріжте невеликими шматочками. У сотейнику добре нагрійте рослинну олію і викладіть печінку. Обсмажте печінку не сильно, до легкого рум’янцю.

  2. Перець поріжте тонкою соломкою, цибулю – півкільцями. Додайте до печінки і смажте 3 хвилини.

  3. Часник пропустіть через часниковий прес, перець чилі подрібніть, додайте сіль, чорний мелений перець і все разом розітріть у ступці. Приготовану суміш додайте в печінку і смажте 2 хвилини.

  4. В сковорідку додайте сік лимона і оцет, тушкуйте до готовності печінки.

  5. Піту розріжте на дві частини. В кишеньку, що утворилась викладіть гарячу печінку.

 Печінка по-єгипетськи з пітою смачно поєднується з овочевим салатом.

Кулінарний рецепт піти шукайте тут.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал