Інгредієнти для приготування: Печінкові мафіни
- яловича печінка - 600 г,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- яйце - 1 шт.,
- сметана - 3 ст. ложки,
- томатна паста, сіль і чорний мелений перець за смаком,
- борошно - 5 ст. ложок,
- розпушувач - 1,5 ч. ложки,
- зелень петрушки, кропу і кінзи - 0,5 пучка.
Як приготувати Печінкові мафіни
- Печінку і цибулю пропустіть через м’ясорубку.
- Моркву натріть на тертці, перемішайте з печінкою.
- Додайте яйце, сметану, томатну пасту, сіль, перець, борошно і розпушувач.
- Зелень дрібно наріжте і з’єднайте з печінковою сумішшю.
- Розлийте тісто в формочки. Випікайте при температурі 200 °С близько 25-35 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Сирні кульки у беконі
-
Салат з моцарелли «Веселка»
-
Міні-піци з рікотою
-
Баклажани в гірчичній олії
-
Курячий рулет з яблуками