Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки
- печінка яловича: 500 г.
- яйця: 2 шт.
- манна крупа: 4 ст. ложки
- цибуля: 1 шт
- зубчики часнику: 2 шт.
- сіль, перець: за смаком
- Для начинки
- рис: 100 г
- сир:
- яйця: 2 шт.
- сметана: 2 ст. ложки
Як приготувати Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки
Готуємо так:
- Відварити рис до готовності, остудити. Додати яйця, тертий сир, майонез, сіль. Перемішати.
- Печінку, цибуля і часник подрібнити в м’ясорубці (або в блендері), додати яйця, манну крупу і спеції. Перемішати.
- Чашу мультиварки змастити маслом, налити половину печінкової маси, викласти рисову начинку рівним шаром і покрити рештою печінкової масою.
- Включити режим “Випічка” на 65 хвилин. Дати пирогу вистигнути. Потім вийняти, розрізати на шматочки і подати.
Залишити відповідь
3 Відповіді до Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже цікавий рецепт треба спробувати. Але печінки візьму краще курячу, та й буду готувати без начінки. Або заміню її на гриби, зараз якраз на них сезон. Такий рис краще на гарнір зроблю. І ще питання: в якій мультиварці готували – об’єм, потужність? В мене на Декс-60, хочу порівняти і вибрати кращий час для готування.
В мене мультиварка SCARLETT 411, потужність 700 Вт. Я ставила час 60 хв., хоча стандартно в режимі випічка в мене виставляється 45 хв. Я, правда, потім ще лишала на підігріві десь півгодини.
Смачний, але для соковитості і наступного разу добавлю морковку з цибулькою на рис.