Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки

Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки

  • печінка яловича: 500 г.
  • яйця: 2 шт.
  • манна крупа: 4 ст. ложки
  • цибуля: 1 шт
  • зубчики часнику: 2 шт.
  • сіль, перець: за смаком
  • Для начинки
  • рис: 100 г
  • сир:
  • яйця: 2 шт.
  • сметана: 2 ст. ложки

Як приготувати Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки

Готуємо так:

  1. Відварити рис до готовності, остудити. Додати яйця, тертий сир, майонез, сіль. Перемішати.
  2. Печінку, цибуля і часник подрібнити в м’ясорубці (або в блендері), додати яйця, манну крупу і спеції. Перемішати.
  3. Чашу мультиварки змастити маслом, налити половину печінкової маси, викласти рисову начинку рівним шаром і покрити рештою печінкової масою.  
  4. Включити режим “Випічка” на 65 хвилин. Дати пирогу вистигнути. Потім вийняти, розрізати на шматочки і подати.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки

  1. Дуже цікавий рецепт треба спробувати. Але печінки візьму краще курячу, та й буду готувати без начінки. Або заміню її на гриби, зараз якраз на них сезон. Такий рис краще на гарнір зроблю. І ще питання: в якій мультиварці готували – об’єм, потужність? В мене на Декс-60, хочу порівняти і вибрати кращий час для готування.

    • В мене мультиварка SCARLETT 411, потужність 700 Вт. Я ставила час 60 хв., хоча стандартно в режимі випічка в мене виставляється 45 хв. Я, правда, потім ще лишала на підігріві десь півгодини.

  2. Смачний, але для соковитості і наступного разу добавлю морковку з цибулькою на рис.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал