Інгредієнти для приготування: Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»
- куряча печінка - 0,5 кг,
- гарбуз - 150 г,
- айва - 1 шт.,
- цибуля - 2 шт.,
- олія - 50 г,
- червоне вино - 50 г,
- сіль, суміш перців за смаком.
Як приготувати Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»
- На олії підсмажити цибулю до злегка золотистого кольору. Додати натерті на крупній тертці айву і гарбуз. Добре протушкувати. Печінку порізати і відварити в невеликій кількості підсоленої води з цілою головкою цибулі, перцем горошком і лавровим листом. Пропустити через м’ясорубку печінку і підсмажену гарбузово-айвову масу. Додати м’яке масло, вино, спеції і ретельно перемішати.
- Сформувати з паштету “пеньок” з корінням і суками. З гарбуза вирізати сокиру, вершковим маслом намалювати кільця . Прикріпити “гриби-поганки”. Для “поганок” збити 1 яйце з 1 ст. ложкою сметани, 1 ч. ложкою борошна, 0,5 ст. ложок гарбузового пюре. Капати крапельки цієї суміші на розігріту сковороду.
- Подавати, прикрасивши порізаною зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Мариновані огірки з виноградом
- Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками
- Кексики з цвітної капусти
- Кульки з броколі
- “Чебуреки” з лаваша з гарбузовою начинкою