Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»

Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»

  • куряча печінка - 0,5 кг,
  • гарбуз - 150 г,
  • айва - 1 шт.,
  • цибуля - 2 шт.,
  • олія - 50 г,
  • червоне вино - 50 г,
  • сіль, суміш перців за смаком.

Як приготувати Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»

  1. На олії підсмажити цибулю до злегка золотистого кольору. Додати натерті на крупній тертці айву і гарбуз. Добре протушкувати. Печінку порізати і відварити в невеликій кількості підсоленої води з цілою головкою цибулі, перцем горошком і лавровим листом. Пропустити через м’ясорубку печінку і підсмажену гарбузово-айвову масу. Додати м’яке масло, вино, спеції і ретельно перемішати.
  2. Сформувати з паштету “пеньок” з корінням і суками. З гарбуза вирізати сокиру, вершковим маслом намалювати кільця . Прикріпити “гриби-поганки”. Для “поганок” збити 1 яйце з 1 ст. ложкою сметани, 1 ч. ложкою борошна, 0,5 ст. ложок гарбузового пюре. Капати крапельки цієї суміші на розігріту сковороду.
  3. Подавати, прикрасивши порізаною зеленню.
Автор рецепту: Леся Кравецкая
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал