camcumgirls
Печінковий пеньок

Печінковий пеньок

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Печінковий пеньок

  • Для коржів:
  • яловича печінка - 0,5 кг,
  • яйця - 5 шт.,
  • молоко - 0,5 л,
  • цибуля - 2 шт.,
  • борошно - 5 ст. ложок,
  • сіль.
  • Для змащення коржів:
  • майонез - 200 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • часник - 3 зубчики,
  • сіль.
  • Для оздоблення:
  • зелень, варене яйце, солоний огірок, морква, печінковий паштет.

Як приготувати Печінковий пеньок

  1. У блендері збити до однорідної маси печінку, яйця, молоко, цибулю, борошно. Посмажити млинці.
  2. Обсмажити дрібно порізану цибулю і терту моркву. Майонез змішати з давленим часником. Викласти млинці стопкою, перемазуючи їх майонезом і засмажкою.
  3. Печінковим паштетом обмазати вийшов  пеньок. З кропу зробити травку, з солоного огірка і білка – грибочки, з морквини – квіточки. Зверху посипати тертим жовтком.
Автор рецепту: Ольга Лазарєва
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал