
Печиво двоколірне
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Печиво двоколірне
- яйця: 3 шт.
- цукор: 1 склянка
- масло: 300 г.
- сода: 1 ч. ложка
- борошно: 2-3 склянки
- какао: 2 ст. ложки
Як приготувати Печиво двоколірне
Готуємо так:
- Яйця збити з цукром, додати масло, соду, борошно (скільки прийме тісто). Замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук.
- Поділити його на дві частини (меншу і більшу). В меншу частину додати 2-3 ст. ложки какао.
- Розділити біле тісто на 3 частини і шоколадне тісто також на 3 частини. Скачати ковбаски з білого і шоколадного тіста приблизно по 30-40 см. Біле тісто злегка притиснути пальцями, щоб покласти зверху шоколадне, потім кінці білого тіста з’єднати, шоколадна начинка повинна опинитися в білому тісті.
- Готове тісто покласти в холодильник на 15 хв., тим часом нагріти духовку до 160 °С. Розрізати тісто на шматочки товщиною 5 см. Покласти на деко, застелене пергаментом. Пекти в нагрітій духовці при 160 °С, до рум’яного кольору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салат з куркою «Спортивний»
-
Квасолевий суп на свиних реберцях
-
Печінка по-єгипетськи з пітою
-
Салат з помідорами і баклажанами
-
Морозиво “Лате”