Інгредієнти для приготування: Печиво «Персики»
- борошно - 3,5 склянки,
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 1,5 склянки (0,5 склянки для посипання),
- маргарин - 250 г,
- сода гашена оцтом - 0,5 ч. ложки,
- подрібнені волоські горіхи - 2-3 ст. ложки,
- морква - 1-2 шт.,
- буряк - 1 шт.
- варення для начинки.
Як приготувати Печиво «Персики»
- Яйця розітріть з цукром, додайте розм’якшене масло, соду, погашену оцтом, всипте борошно і замісіть тісто.
- Загорніть тісто в целофан і покладіть на 2 години в холодильник.
- Охолоджене тісто розділіть на 20 частин. Скачайте з кожного шматочка кульку, поклавши на долоню. Обережно розріжте кульку на дві половинки.
- Викладіть половинки печива на вистелене пекарським папером деко, випікайте в нагрітій духовці при температурі 170-180 °С, поки краї половинок не стануть коричневими.
- З випечених і трохи остиглих половинок обережно гострим ножем виберіть серединки так, щоб в лунки помістилася начинка.
- Приготуйте начинку – варення і горіхи подрібніть в блендері.
- Підберіть по дві половинки, які найбільше підходять за розміром одна одній. Наповніть їх начинкою, міцно з’єднайте обидві частини.
- Приготуйте барвники. Натріть на дрібній тертці моркву і окремо буряк, вичавіть сік в окремі чашечки.
- Один бік персиків умочіть в морквяний сік, другий – в буряковий.
- Потім «персики» обваляйте в цукровому піску, викладіть на блюдо. Дайте їм просочитися. Краще залиште на ніч.
Хочу поділитися чудовим рецептом гарного і смачного печива! Від нього будуть в захваті не тільки діти, а й дорослі!
При випічці можна використовувати як вершкове масло, так і маргарин. Начинка може бути різною, на ваш смак. Щоб начинка була більш клейка – додайте трохи згущеного молока. Чим більше печиво просочиться, тим м’якшим воно буде. Присмак буряка і моркви при цьому зовсім не відчувається!
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»
- Філе риби по-зандвортськи
- Салат в помідорах
- Шоколадні кекси з рідкою начинкою
- Морозиво «Чарівна казка Шехрезади»