Печиво «Персики»

Печиво «Персики»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Печиво «Персики»

  • борошно - 3,5 склянки,
  • яйця - 2 шт.,
  • цукор - 1,5 склянки (0,5 склянки для посипання),
  • маргарин - 250 г,
  • сода гашена оцтом - 0,5 ч. ложки,
  • подрібнені волоські горіхи - 2-3 ст. ложки,
  • морква - 1-2 шт.,
  • буряк - 1 шт.
  • варення для начинки.

Як приготувати Печиво «Персики»

  1. Яйця розітріть з цукром, додайте розм’якшене масло, соду, погашену оцтом, всипте борошно і замісіть тісто.
  2. Загорніть тісто в целофан і покладіть на 2 години в холодильник.
  3. Охолоджене тісто розділіть на 20 частин. Скачайте з кожного шматочка кульку, поклавши на долоню. Обережно розріжте кульку на дві половинки.
  4. Викладіть половинки печива на вистелене пекарським папером деко, випікайте в нагрітій духовці при температурі 170-180 °С, поки краї половинок не стануть коричневими.
  5. З випечених і трохи остиглих половинок обережно гострим ножем виберіть серединки так, щоб в лунки помістилася начинка.
  6. Приготуйте начинку – варення і горіхи подрібніть в блендері.
  7. Підберіть по дві половинки, які найбільше підходять за розміром одна одній. Наповніть їх начинкою, міцно з’єднайте обидві частини.
  8. Приготуйте барвники. Натріть на дрібній тертці моркву і окремо буряк, вичавіть сік в окремі чашечки.
  9. Один бік персиків умочіть в морквяний сік, другий – в буряковий.
  10. Потім «персики» обваляйте в цукровому піску, викладіть на блюдо. Дайте їм просочитися. Краще залиште на ніч.

печиво персики

Хочу поділитися чудовим рецептом гарного і смачного печива! Від нього будуть в захваті не тільки діти, а й дорослі!

При випічці можна використовувати як вершкове масло, так і маргарин. Начинка може бути різною, на ваш смак. Щоб начинка була більш клейка – додайте трохи згущеного молока. Чим більше печиво просочиться, тим м’якшим воно буде. Присмак буряка і моркви при цьому зовсім не відчувається!

печиво персики

Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал