Печиво «Сердечка» з джемом

Печиво «Сердечка» з джемом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Печиво «Сердечка» з джемом

  • яйце - 1 шт.,
  • борошно - 1 склянка,
  • мигдаль - 1 склянка,
  • вершкове масло - 150 г,
  • цукор - 2,5 ст. ложки,
  • сіль - щіпка,
  • ванільний цукор - за смаком,
  • малиновий джем - 10 ст. ложок,
  • цукрова пудра - 2-3 ст. ложки.

Як приготувати Печиво «Сердечка» з джемом

  1. Мигдаль опустіть в киплячу воду на 3 хвилини, потім відкиньте на друшляк і дайте трохи охолонути. Очистіть ядра від верхньої шкірки. За допомогою блендера подрібніть мигдаль в порошок.

  2. Відокремте білок від жовтка. Змішайте борошно з мигдальним порошком, цукром, ванільним цукром і сіллю. Додайте нарізане маленькими шматочками масло і жовток. Замісіть тісто.

  3. Загорніть тісто в плівку і поставте у холодильник мінімум на 1 годину.

  4. Розкачайте тісто в пласт товщиною 0,3 см.

  5. Спеціальної формочкою виріжте з тіста сердечка. З половини сердечок акуратно виріжте середину у вигляді сердечка, залишаючи краї шириною 0,5 см. Розробка сайтів Львів

  6. Одну сторону змастіть збитим білком. На кожне цілісне сердечко покладіть сердечко з вирізаною серединою змащеною стороною вниз. Злегка притисніть, щоб сердечка склеїлися.

  7. Розігрійте духовку до 175 ºС. Деко змастіть рослинною олією. Викладіть на нього печиво і випікайте 10 хвилин. Потім вийміть з духовки і дайте охолонути.

  8. Остиглі сердечка заповніть малиновим джемом. Присипте печиво цукровою пудрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал