Перепічки з яловичиною та грибами

Перепічки з яловичиною та грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Перепічки з яловичиною та грибами

  • борошно – 4 склянки
  • кефір – 1 склянка
  • яйця – 2 шт.,
  • вершкове масло – 1 ст. ложка,
  • сіль – 1/4 ч. ложки.
  • Для начинки:
  • фарш яловичий – 200 г,
  • шампіньйони – 200 г,
  • цибуля – 1-2 шт.,
  • олія – 1-2 ст. ложки,
  • сіль та чорний мелений перець – за смаком.
  • Для омлетної маси:
  • яйце – 1 шт.,
  • молоко – 4 ст. ложки,
  • сіль – за смаком.

Як приготувати Перепічки з яловичиною та грибами

Готуємо так:

1. Начинка. Шампіньйони помити, дуже дрібно порізати або змолоти на м’ясорубці й обсмажити на олії до готовності. Цибулю почистити і дрібно порізати. З’єднати фарш, гриби і цибулю, посолити і поперчити за смаком.

2. Тісто. Цілі яйця легко збити, посолити, долити кефір і збити в однорідну масу. Додати розтоплене вершкове масло, борошно і замісити туге тісто. Розділити його на кульки середнього розміру. Розкачати тісто на круглі палянички діаметром 10-12 см. Сформувати з паляничок “кошички”, піднімаючи й защипуючи краї, щоб утворився бортик.

3. Приготувати омлетну масу: яйце збити з молоком і злегка посолити. Кожен “кошичок” начинити фаршем і залити зверху омлетною масою.

4. Деко застелити пергаментним папером, викласти кошички і випікати у попередньо розігрітій до 200°С духовці 20-25  хвилин.

5.  За бажанням за кілька хвилин до кінця запікання перепічки можна посипати тертим твердим сиром та дрібно порізаною зеленню. Подавати їх можна як гарячими, так і холодними.

6. Кефір для тіста можна замінити молоком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал