
Перець, фарширований кус-кусом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Перець, фарширований кус-кусом
- кус-кус - 175 г,
- болгарський перець - 2 шт.,
- в'ялені помідори - 50 г,
- оливки (без кісточок) - 75 г,
- фета - 175 г,
- грецькі горіхи - 50 г,
- часник - 2-3 зубці,
- м'ята - кілька гілочок,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- оливкова олія, лимонний сік і цедра - за смаком.
Як приготувати Перець, фарширований кус-кусом
-
Кус-кус залийте кип’ятком або бульйоном так, щоб він був повністю покритий рідиною.
-
У перців зріжте верхівки, виріжте насіння, збризніть оливковою олією, посоліть і поперчіть. Запікайте в духовці при температурі 210 °С 10 хвилин.
-
Збийте кус-кус вилкою, вмішайте нарізані горіхи, фету, оливки, часник, м’яту та в’ялені помідори. Посоліть і поперчіть. Додайте оливкову олію, лимонний сік і цедру.
-
Заповніть болгарські перці кус-кусом, поставте в розігріту духовку на 15 хвилин. Подавайте з овочевим салатом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Бринза запечена з овочами
-
Картопляні гнізда з грибами
-
Гарбуз, тушкований у томатному соусі
-
Ризотто по-гавайськи
-
Сочевиця з естрагоном і маринованою червоною цибулею