Перець, фарширований кус-кусом

Перець, фарширований кус-кусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Перець, фарширований кус-кусом

  • кус-кус - 175 г,
  • болгарський перець - 2 шт.,
  • в'ялені помідори - 50 г,
  • оливки (без кісточок) - 75 г,
  • фета - 175 г,
  • грецькі горіхи - 50 г,
  • часник - 2-3 зубці,
  • м'ята - кілька гілочок,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • оливкова олія, лимонний сік і цедра - за смаком.

Як приготувати Перець, фарширований кус-кусом

  1. Кус-кус залийте кип’ятком або бульйоном так, щоб він був повністю покритий рідиною.

  2. У перців зріжте верхівки, виріжте насіння, збризніть оливковою олією, посоліть і поперчіть. Запікайте в духовці при температурі 210 °С 10 хвилин.

  3. Збийте кус-кус вилкою, вмішайте нарізані горіхи, фету, оливки, часник, м’яту та в’ялені помідори. Посоліть і поперчіть. Додайте оливкову олію, лимонний сік і цедру.

  4. Заповніть болгарські перці кус-кусом, поставте в розігріту духовку на 15 хвилин. Подавайте з овочевим салатом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал