camcumgirls
Перець, запечений у вершках по-сербськи

Перець, запечений у вершках по-сербськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Перець, запечений у вершках по-сербськи

  • болгарський перець - 2 шт.,
  • вершки (або жирна сметана) - 100-150 мл,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • олія - 1-2 ч. ложки.

Як приготувати Перець, запечений у вершках по-сербськи

  1. Перці помийте, обсушіть і викладіть на деко з олією. Запікайте до готовності, час від часу перевертаючи.
  2. Дістаньте перці з духовки і накрийте кришкою на 15-20 хвилин (так буде легше знімати шкірку).
  3. З перців зніміть шкірку, за бажанням обріжте хвостик  з насінням. Викладіть перці в форму, змащену олією, трохи посоліть і поперчіть. Залийте вершками або сметаною.
  4. Запікайте в духовці при температурі 165-170 °С (з обдувом ) 20 хвилин.

За бажанням, перед другим запіканням, перці можна посипати тертим сиром.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал