
Перлова каша з молодим часником
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
3
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Перлова каша з молодим часником
- перлова крупа : 1 склянка
- маргарин: 2 ст. ложки
- цибуля червона: 1 шт.
- курячий бульйон: 1 склянка
- вода: 2,5 склянки
- сіль: 0,5 ч. ложки
- чорний мелений перець, зелень молодого часнику та насіння льону: за смаком
Як приготувати Перлова каша з молодим часником
Готуємо так:
1. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Зелень часнику помити, обсушити і теж дрібно нарізати.
2. У трилітровій каструлі на середньому вогні підсмажити перловку протягом 4 хвилин, постійно помішуючи. Пересипати в миску. Розкрутка сайтів Івано-Франківськ
3. У тій самій каструлі розігріти маргарин на середньому вогні. Додати нарізані цибулю та зелень часнику і підсмажувати кілька хвилин.
4. Всипати перловку, влити бульйон, воду додати сіль, перець і насіння льону. Довести до кипіння. Знизити вогонь до мінімального, накрити і тушкувати півгодини до готовності. Подавати кашу гарячою як гарнір до м’ясних страв та страв з птиці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопляні гнізда з грибами
-
Різотто з білими грибами
-
Капустяна запіканка
-
Лимонно-м’ятне різотто
-
Запечена цвітна капуста з сиром