Перловий грибний суп

Перловий грибний суп

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Перловий грибний суп

  • гриби: 200 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • морква: 2 шт.
  • перлова крупа: 1 склянка
  • курячий бульйон: 2 л
  • сіль за смаком

Як приготувати Перловий грибний суп

Готуємо так:
1. Гриби помити, почистити і  обсмажити. Перлову крупу промити і поставити варитися протягом 10 хв.

2. Моркву та цибулю нарізати, обсмажити. Курячий бульйон поставити грітися.

3. Перлову кашу відкинути на друшляк та промити (щоб суп не вийшов мутним). Покласти у бульйон перлову кашу, гриби, моркву та цибулю. Посолити. Варити 20 хв. Готовий суп можна заправити сметаною та посипати зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал