
Перловий грибний суп
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Перловий грибний суп
- гриби: 200 г.
- цибуля: 1 шт.
- морква: 2 шт.
- перлова крупа: 1 склянка
- курячий бульйон: 2 л
- сіль за смаком
Як приготувати Перловий грибний суп
Готуємо так:
1. Гриби помити, почистити і обсмажити. Перлову крупу промити і поставити варитися протягом 10 хв.
2. Моркву та цибулю нарізати, обсмажити. Курячий бульйон поставити грітися.
3. Перлову кашу відкинути на друшляк та промити (щоб суп не вийшов мутним). Покласти у бульйон перлову кашу, гриби, моркву та цибулю. Посолити. Варити 20 хв. Готовий суп можна заправити сметаною та посипати зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Картопляний рулет з морквою
-
Бутерброди з шампіньйонами і беконом
-
Печиво двоколірне
-
Печиво «Льодяник на паличці»
-
Закуска святкова “Ялиночки”