camcumgirls
Персикове варення з коньяком

Персикове варення з коньяком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Персикове варення з коньяком

  • персики: 2 кг
  • цукор: 1,6 кг
  • коньяк: 1 склянка
  • кориця: 2 дрібки

Як приготувати Персикове варення з коньяком

Готуємо так:

Персики очистити від шкірки, нарізати шматочками і покласти в миску, засипати цукром і залишити на годину.   Через годину на середньому вогні довести до кипіння і варити, поки не розчиниться цукор. Пінку знімати. Додати корицю і коньяк.  Варити приблизно 10-15 хвилин на невеликому вогні до м’якості персиків. Розлити по стерилізованим банкам.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал