Персикове варення з мигдалем

Персикове варення з мигдалем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Персикове варення з мигдалем

  • персики: 1 кг
  • цукор: 400-500 г
  • мигдаль: 100 г.
  • світлий ром: 2 ст. ложки
  • свіжий чебрець: 1 гілочка

Як приготувати Персикове варення з мигдалем

Готуємо так:
1. Персики порізати скибочками, засипати цукром і поставити на ніч у холодильник. Можна класти цукру більше, якщо хочете більш солодке варення чи якщо персики не дуже солодкі.

2. Вранці проварити 20 хв., акуратно помішуючи і знімаючи пінки. Залишити до вечора. Увечері варити ще  20-30 хв. За 10-15 хв. до закінчення варіння додати мигдаль. Ще через 5-10 хв. –  ром і чебрець.

3. Розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал