camcumgirls
Персиковий джем з ревенем та коньяком

Персиковий джем з ревенем та коньяком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Персиковий джем з ревенем та коньяком

  • персики - 1 кг,
  • ревінь -10 стебел,
  • цукор -500 г,
  • желфікс 2:1 -1 упаковка,
  • коньяк -50 г.

Як приготувати Персиковий джем з ревенем та коньяком

Готуємо так:
1. Видалити кісточки з персиків, нарізати фрукти невеликими шматочками. Ревінь почистити та порізати шматочками.
2. Все викласти у каструлю і засипати змішаним з желфіксом цукром. Залишити на 1-2 години, щоб з’явився сік. Кілька раз перемішати.
3. Джем довести до кипіння і проварити 5 хвилин на слабкому вогні. Додати коньяк, закип’ятити і зняти з вогню. Розкласти у стерилізовані банки і закупорити.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал