Персиковий джем з ревенем та коньяком
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Персиковий джем з ревенем та коньяком
- персики - 1 кг,
- ревінь -10 стебел,
- цукор -500 г,
- желфікс 2:1 -1 упаковка,
- коньяк -50 г.
Як приготувати Персиковий джем з ревенем та коньяком
Готуємо так:
1. Видалити кісточки з персиків, нарізати фрукти невеликими шматочками. Ревінь почистити та порізати шматочками.
2. Все викласти у каструлю і засипати змішаним з желфіксом цукром. Залишити на 1-2 години, щоб з’явився сік. Кілька раз перемішати.
3. Джем довести до кипіння і проварити 5 хвилин на слабкому вогні. Додати коньяк, закип’ятити і зняти з вогню. Розкласти у стерилізовані банки і закупорити.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Сливове варення з корицею
-
Маринована цвітна капуста
-
Овочевий салат з квасолею
-
Варення з обліпихи з шипшиною
-
Слива, маринована з розмарином