Персики з куркою та мигдалем

Персики з куркою та мигдалем

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Персики з куркою та мигдалем

  • куряче філе (відварене) - 1 шт.,
  • мигдаль - жменя,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • м'ята - 0,5 пучка,
  • майонез - для заправки,
  • персики (консервовані) - 5 половинок.

Як приготувати Персики з куркою та мигдалем

  1. Куряче філе поріжте невеликими кубиками.

  2. У ступці подрібніть мигдаль.

  3. Дрібно поріжте петрушку і м’яту.

  4. Всі компоненти змішайте і заправте майонезом.

  5. Приготованою сумішшю начиніть половинки персиків. Прикрасьте листочками м’яти.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал