Закуска Перці “Заморські”

Закуска Перці “Заморські”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Закуска Перці “Заморські”

  • болгарський перець: 2 шт.
  • помідори: 2 шт.
  • оливки, фаршировані креветками: 0,5 банки
  • часник: 2 зубці
  • моцарелла: 50 г.
  • сіль, суміш свіжомеленого перцю за смаком, зелень, оливкова олія і бальзамічний оцет за смаком

Як приготувати Закуска Перці “Заморські”

Готуємо так:

  1. Перці розрізати навпіл, почистити від насіння, збризнути оливковою олією та запекти до напівготовності.
  2. Помідори порізати кубиками, додати оливки, подрібнену зелень, часник, сіль, перець, оливкову олію та бальзамічний оцет, перемішати. Приготовану начинку викласти на перці та запікати у духовці до готовності.
  3. За кілька хвилин до готовності викласти на перці порізану моцареллу, запікати до розплавлення сиру. Посипати подрібненою зеленню.

 

Автор рецепту: Ольга Максимюк, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Закуска Перці “Заморські”

  1. Раджу спробувати цей рецепт, дуже смачне блюдо, тільки я ще додала трохи м’яса, так як чоловік м’ясоїд, і не визнає взагалі страви без м’яса, довелося трохи додати яловичини, але я зробила з неї фарш, і також з усіма інгредієнтами додала перець, і замість сиру моцарелла, додала звичайний російський, дуже смачно вийшло.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал