
Песто соус
Опубліковано 01/03/2013
Це соус на основі оливкової олії та пармезану. Частіше за все в складі песто використовують базилік. Цей соус подають до брускетти пасти і до супів.
Походить цей соус з північної Італії, з регіону Лігурія. Вважається, що песто відомий ще з часів Римської імперії.
Класичний песто готується в мармуровій ступці із базиліка, солі, насіння сосни пінії, часнику, оливкової олії extra virgin та сирів пекоріно, пармезан чи грана падано.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
-
Демігляс французький соус
-
Вустерський соус
-
Макарон французький десерт
-
Тахіні
-
Панір