Пісне рагу з макаронів та грибів

Пісне рагу з макаронів та грибів

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Пісне рагу з макаронів та грибів

  • макарони з твердих сортів пшениці - 200 г,
  • печериці - 500 г,
  • консервована кукурудза - 1 банка,
  • цибуля - 3 шт.,
  • імбир - 2 см,
  • олія для смаження,
  • сіль і свіжий мелений перець за смаком.

Як приготувати Пісне рагу з макаронів та грибів

  1. Макарони відваріть і промийте.
  2. Цибулю поріжте півкільцями. Гриби наріжте невеликими шматочками. Обсмажте гриби з цибулею на олії. Додайте кукурудзу.
  3. Всі інгредієнти змішайте, додайте подрібнений імбир. Тушкуйте на повільному вогні 10-15 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Пісне рагу з макаронів та грибів

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал