Пісні рогалики з повидлом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Пісні рогалики з повидлом
- вода (трохи тепла): 1 склянка
- дріжджі сухі: 30 г.
- цукор: 1 ст. ложка
- сіль на кінчику ножа
- олія соняшникова рафінована: 1/2 склянки
- борошно пшеничне: 3 склянки
- повидло: 1 склянка
Як приготувати Пісні рогалики з повидлом
Готуємо так:
- У теплій воді розвести дріжджі , додати цукор і щіпку солі. У миску насипати половину борошна . Поступово порціями додавати розведені дріжджі, соняшникову олію, борошно і поступово вимішувати (тісто підходить під час замішування).
- Розділити тісто на 3 частини. З кожної частини розкачати коло товщиною близько 5 мм , розрізати його на 8 частин.
3. На широку частину смужки тіста покласти 1 чайну ложку повидла, добре заліпити краї, щоб повидло не витікало, загорнути рогалик . Викласти рогалики на деко, змащене олією. Випікати в духовці до золотистого кольору.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Пісні рогалики з повидлом
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дякую за рецепт. Вийшли дуже смачні. Побалувала свою сім’ю в піст чимось смачненьким)))