Пісні рогалики з повидлом

Пісні рогалики з повидлом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Пісні рогалики з повидлом

  • вода (трохи тепла): 1 склянка
  • дріжджі сухі: 30 г.
  • цукор: 1 ст. ложка
  • сіль на кінчику ножа
  • олія соняшникова рафінована: 1/2 склянки
  • борошно пшеничне: 3 склянки
  • повидло: 1 склянка

Як приготувати Пісні рогалики з повидлом

Готуємо так:

  1. У теплій воді розвести дріжджі , додати цукор і щіпку солі. У миску насипати половину борошна . Поступово порціями додавати розведені дріжджі, соняшникову олію, борошно і поступово вимішувати (тісто підходить під час замішування).
  2.  Розділити тісто на 3 частини. З кожної частини розкачати коло товщиною близько 5 мм , розрізати його на 8 частин.

3.  На широку частину смужки тіста покласти 1 чайну ложку повидла, добре заліпити краї, щоб повидло не витікало, загорнути рогалик . Викласти рогалики на деко, змащене олією. Випікати в духовці до золотистого кольору.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Пісні рогалики з повидлом

  1. Дякую за рецепт. Вийшли дуже смачні. Побалувала свою сім’ю в піст чимось смачненьким)))

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал